Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 29 June 2014

Nama Islam Felixia Yeap

Nama Islam Felixia Yeap | Assalamualaikum w.b.t.. Mesti ada yang dah baca berita tentang seorang model berbangsa Cina akan memeluk islam pada hari ke - 5 bulan Ramadhan ni.. Ya, dia ialah Felixia Yeap.. Alhamdulillah.. Insyaallah akan bertambah seorang lagi umat Islam.. Apa yang Eraz dapat tahu, dalam satu temubual di Astro, Felixia Yeap telah ada nama Islam nya..

Felixia memberitahu ianya datang melalui mimpi.. Namanya akan bermula dengan huruf R dan R.. Dia telah memberitahu terlebih dahulu nama hujungnya iaitu Rania.. Sama-sama kita doakan semoga niat murni Felixia Yeap untuk memeluk islam di hari lahirnya pada 05 Ramadhan akan tercapai dan tiada halangan.. Amin..

14 comments:

  1. wahh nama belakang dia rania eh thank you so much for this info betul2 teringin nak tahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Rasanya dalam paper hari ni pun ada berita tentang Felixia..

      Delete
  2. Wah..moga di permudahkan untuknya..

    ReplyDelete
  3. Semoga dgn penghijrahan felixia, akan ramai lagi orang non muslim masuk islam..amin

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah.. Sama-sama kita doakan..

      Delete
  5. kalau tak silap ada yang dah tahu pasal nama felixia nih..
    husna pon ingat2 lupa..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya dia baru announce.. Rasanya la..

      Delete
  6. Sama2 kita mendoakan yang TERBAIk untuk beliau ..Sedap nama tu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Sama-sama kita doakan..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.