Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 6 June 2014

Ben Ashaari - Duta Sinar Kemuliaan Ramadhan bersama YEO’S


Kredit Gambar : Blog Ben Ashaari

Assalamualaikum w.b.t.. Mesti ada yang dah tahu dan mungkin ada yang belum tahu.. Berita terkini dan boleh menaikkan semangat blogger yang terbaru ialah Ben Ashaari secara rasminya telah dilantik sebagai Duta Sinar Kemuliaan Ramadhan bersama YEO’S.. Terbaik r bro.. Siapa sangka seorang blogger personal yang hanya bercerita tentang dirinya dan kelurga serta sedikit sebanyak menyentuh tentang isu semasa boleh berjaya sehingga dipilih menjadi duta produk yang berjenama..

Apa-apa pun, tahniah sekali lagi kepada kepada Ben Ashaari kerana membuktikan orang diluar sekarang telah memandang kualiti blogger sekarang ni.. Setiap blogger mesti ada caranya yang tersendiri dan niche blognya yang tersendiri.. Bagi Eraz, Eraz dah selesa berkedudukan dalam niche blog sekarang.. Tertumpu kepada parenting, lifesyle dan more to personal.. Korang?

15 comments:

  1. congratssss... hebat sangat ni...

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat abg ben, bertambah murah rezeki :))

    ReplyDelete
  3. cayalah...tahniah kat ben ashaari...blogger pun boleh jugak jadi duta...

    ReplyDelete
  4. wah! thniah abg ben! timm pun suka blog personal jugak..hehe..

    ReplyDelete
  5. wahh.. tahniah abg ben..
    singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam jumaat, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  6. Ana selalu jadi silent reader abang Ben. Tak sangka abg Ben boleh jadi duta. Mmg sebelum ni abg Ben selalu promote2 yeos. Tahniah abg Ben. Huhu. Rezeki anak kedua beliau la ni. ^_^

    ReplyDelete
  7. rezeki abg ben..Alhamdulillah..
    **done follow kamo..
    http://ecahkhalili.blogspot.com/2014/06/genap-32weeks-kaki-membengkak.html

    ReplyDelete
  8. tuah abang ben nampak di yeos :D

    ReplyDelete
  9. tahniah buat abg ben..taraf retiss dah gini..hehehe..

    husna more to personal kot..memasak..hahaha..

    ReplyDelete
  10. Makin murah rezeki Ben Ashaari ... rezeki baby baru ni .. orang yang selalu beri kebaikan pada orang, akan terlapanglah laluannya .. in Sha Allah.

    Perghhh jadi duta kau .. bukan senang nak jadi duta produk beso ni .. lagi kalau blogger lelaki ...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.