Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 11 June 2014

Roti + Coklat

Assalamualaikum w.b.t.. Tiba-tiba seharian hari ni duk rasa nak mencari roti bersalutkan coklat yang ada di kedai-kedai roti biasa tu.. Tapi malangnya, tak sempat nak capaikan impian.. So maybe esok.. Errmmmm..

Bila terfikirkan roti bersalut coklat tu, teringat donut Big Apple yang diberi nama Alien tu.. Siapa pernah try? Memang kaya dengan coklat!! Fulamak.. Tapi jauh la sikit nak p dapatkan donut Big Apple tu.. Dah la baru lepas hujan..

Tiba-tiba teringat masa wife mengandungkan Zara.. Antaranya bila dia nak makan roti canai.. Nasib baik benda biasa je dan senang nak cari.. Di situ tugas suami la kena cari walaupun dah malam hari kan..

7 comments:

  1. sedap la pulak buat kudap-kudapan hehe

    ReplyDelete
  2. alien eraz panggil? hahah :P

    ReplyDelete
  3. Erkk! Mengidam kah? Hahahaha

    ReplyDelete
  4. Hehehee papa zara megidamm ker apa nie ..Hehehe ..
    ya la kan kalau dah terasa nak makan time tu jugak nak makan ..
    tak sabar dahh ..

    ReplyDelete
  5. Tak pernah rasa lagi donut ni la.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.