Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 19 June 2014

Tamat hari pertama !

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Tamat hari pertama training di Sheraton hari ni.. Esok sambung sehari lagi.. Esok maybe agak fun sikit sebab ada a lot of game dan exercise.. Presentation memang tak lepas la.. So sekarang boleh rehat sekejap, solat Asar dan aktiviti malam ni? Belum decide.. Maybe keluar carikan sesuatu untuk budak kecik yang ada kat Kelantan tu..

Ini entri pertama hari ni sebab memang tak sempat nak update terus entri terbaru.. Perkara biasa kalau dah ada dalam training yang agak formal ni.. Lain la yang fun-fun or maybe yang ada outdoor..

4 comments:

  1. kalau ada aktiviti luar baru best :) kalau tak hmmm cam lesu je heheh

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.