Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 23 June 2014

Ambil MOOD plus betulkan urat saraf !

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Selamat sampai di Kuala Krai.. Sejam lebih jugak kot drive tadi sebab banyak lori dan ada kereta yang 'bersiar-siar'.. Hari ni bertugas di branch Kuala Krai.. Bila sorang-sorang, memang rasa macam bosan je.. Dah la lama tak masuk office sebab training di KL.. Masuk-masuk lak terus bertugas di branch bukan induk..

Ini mood pagi la, sekarang dah ok.. Semangat!! Pandang ke langit, memikirkan apa yang perlu difikirkan.. Sambil betulkan urat sebab drive jauh giler.. Sib baik tak sampai dua jam.. Itu belum balik lagi..  Petang ni harap ok.. Wasssalam..

#erazfadlidotcom #Work #TugasHakiki #Selfie
Gambar di ambil dari Instagram.. Jemput ke Instagram Eraz : http://instagram.com/erazfadli


6 comments:

  1. Rehat kerja rehat kerja ..hehehee

    ReplyDelete
  2. pic nampak mcm tgh beryoga pun ade..gurau jer.he3.

    ReplyDelete
  3. Best betul ni ambik mood pepagi. Lagi2 di pagi yg hening gitu. If pepagi mood baik, i.allah sampai ke malam mood sentiase baik & bersemangat je. :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.