Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 1 June 2014

Tak larat nak jawab call ..

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni cuti, kalau boleh tak nak fikir pasal kerja langsung.. Tapi biasa la berlaku dalam hal handphone.. Call akan masuk bertalu-talu.. Tengok mood jugak nak jawab call masa cuti ni.. Kadang-kadang jawab je.. Tapi hari ni SORRY.. Eraz tak sempat nak jawab call langsung.. Tengok antara miss called yang Eraz tak sempat nak jawab.. Berbelas-belas dah kot..

Kalau boleh, cuti biarlah cuti.. Kalau nak call untuk bagi masalah, biarlah hari kerja.. Kita kerja ada office hour kan.. Tak kan tak faham.. Apa-apa, sendiri mau ingat la..

#Kalau sms, boleh la diterima lagi..

7 comments:

  1. mesej penting tu....sama ler dengan akak time cuti sms only malas nak pick up call....

    ReplyDelete
  2. huhuhu.. akak dah malas nak layan.. kadang2 sampai ke malam org call tanya program.. pelik kan... huhuhu

    ReplyDelete
  3. Uish banyak tu misscall.Mana tahu penting kaa? :/

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.