Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 18 June 2014

Ke KL lagi petang ni ..

Assalamualaikum w.b.t.. Tahun lepas dan tahun ni la paling banyak Eraz ke KL untuk training.. Sebelum-sebelum ni kira biasa-biasa je la.. Kalau dulu masa bujang-bujang, ok je pergi lama-lama.. Tapi sejak ada anak ni, rasa malas pun ade, kire tak sabau nak balik la.. Hehe..

Apa-apa pun, training ni bagus untuk future kite.. Dalam CV pun kite boleh update kan.. By the way, kali ni training untuk Module 5.. Ini kursus bersiri.. Tajuknya "Peak Performing Executive Development Programme (Module 5): "Personal Effectiveness & Teaming For Excellence"..

Learning Log, sampai sekarang belum siap lagi.. Haha.. Bukan malas, tapi tak sempat la..

10 comments:

  1. selamat berkursus eraz... yeay turun kl ada masa In Shaa Allah kita jumpa yer...

    ReplyDelete
  2. Out station nie best jugak....

    ReplyDelete
  3. Selamat berkursus ya Eraz ..Semoga lenih banyak ilmu baru yang masyukkk ..
    InsyaAllah ..

    ReplyDelete
  4. Selamat berkursus. Jage kesihatan. KL panass.

    ReplyDelete
  5. ke KL lagi...tinggal lagi zara yer?

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.