Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 21 June 2014

Tamat edisi kali ini ..

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Tamat 'edisi' ke KL kali ini.. Dalam pukul 3.35 ptg tadi, Flight MH 1396 kalau tak silap, selamat mendarat di Airport KB.. Hari ni memang sampai awal di KLIA sebab pergi bersama dengan rakan-rakan yang lain walaupun lain negeri.. Semangat berkawan tu..

Dalam group tu, flight Eraz yang paling lewat.. Nasib baik tak delay.. Lepak la sorang-sorang sambil menunggu masa tiba.. Sempat la selfie sedikit sebanyak sebab nak hantar kat Whatsapp.. Tunjuk kat Zara.. Sib baik juga Tab full charged.. Kalau tak, memang boring la.. Tapi sesungguhnya, masa memang lambat berjalan tadi.. Hehe..

7 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.