Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 19 May 2014

Aktiviti Malam Isnin !


Assalamualaikum w.b.t.. Selalu orang buat aktiviti malam Jumaat kan.. Tapi malam ni Eraz buat aktiviti malam Isnin.. Sebenarnya, perut ni dah kenyang sebab isteri memang dah masak untuk dinner tadi.. Tapi petang tadi 'terbeli' Big n' Tasty McD la pulak.. Memang confirm dah sejuk punyer.. Tapi kalau tak makan, memang membazir la kan.. So, sementara nak ngap burger tu, update blog seround!

Hari ni memang tak sempat nak update blog macam biasa sebab pagi-pagi lagi sudah keluar rumah.. Hari Ahad ni macam biasa la, kalau dah cuti, sure pagi-pagi dah gerak dengan Zara ke Machang.. Balik kampung la katakan.. Haha.. Tapi hari ni pagi-pagi lagi sesuatu telah berlaku di rumah mertua.. So sebelum ke Machang, terus ke rumah mertua dulu.. Settle hal urgent di rumah mertua, baru la bertolak ke Machang..

Dalam pada duk taip entri pertama hari ni dengan Tab (tak sempat publish), tiba-tiba Tab tu restart.. Mau tak frust kan.. So tertangguh sehinggalah petang baru la sempat update entri pertama ini.. Fuh! Kadang-kadang, bila dah biasa update blog ni, memang tak senang duduk di buatnya.. Bukan apa, idea ada, tapi kekangan masa tu masalahnya.. (Macam dah jadi blogger full-time pulak)

Apa-apa pun, selamat malam semua.. Eraz dah habiskan 'rezeki' kat atas tu.. Assalamualaikum.. 

10 comments:

  1. Tau tkpe..klau dh de cerita nk cerita tpi tk sempt cerita memang frust

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada la juga perasaan frust tu.. Hehe..

      Delete
  2. timm pun rsanya dah mula addict dgn blog..huwa!

    ReplyDelete
  3. haha makan sambil hapdet belog memang layan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Nasib baik tak menitik mayonis.. Haha..

      Delete
  4. kadang2 kekangan waktu yang tak sempat nak taip entry.....

    ReplyDelete
  5. moga masalah yg terjadi tu dapat diselesaikan..:)

    ReplyDelete
  6. tu yang keluar entri bla bla bla tu kan

    ReplyDelete
  7. respek eraz boleh update blog 2,3 entri sehari...banyak idea..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.