Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 30 June 2014

apo bondo eh ni edisi ramadhan

Apo bondo eh ni Edisi Ramadhan

Apo bondo eh ni Edisi Ramadhan | Assalamualaikum w.b.t.. Semalam ada sangkut keyword ' apo bondo eh ni edisi ramadhan '.. Uik! Setahu Eraz, apo bondo ni eh ni sampai Episode 3 je.. Ke dah ada apo bondo ni eh ni sampai Episode 4 ? Cuba la buka game tu di Tab, tapi tak de lak di update untuk edisi Ramadhan.. Mungkin ada yang try and error.. Apa-apa pun, selamat mencaeri jawapan apo bondo eh ni edisi ramadhan jika ada dan Selamat Berpuasa! 

14 comments:

  1. ha ha ha, femes jugak apo bondo eh ni ek??? ada tengok hari tu... tapi tak ter-download pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh kata femes juga.. Farah ajak Ash main.. Hehe..

      Delete
  2. Dah download game nie tapi belum try lagi...best ke?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Cik Nor jenis tak minat main game ni.. Hehe..

      Delete
  4. Apo bondo eh ni versi Ramadan? Ade ke? Hahaha..macam takde je, cam takde je. XD

    ReplyDelete
  5. kalau ada pon, hebat jugak ye diorang smpai nak buat edisi ramadhan..:p

    ReplyDelete
  6. Ada ker .. Anak2 akak mmg suka main game ni ..sampai terkial2 Akif ynag kecik tu duk cari jawapan hahaha ..Sklai kuar yang jawapannya Sheikh Muszaphar tu adoiii dia punya nak eja susah betul la hehehee ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... Ya kak, itu di antara yang susah.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.