Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 5 June 2014

Kena cool bila follow 'benda' ni


Assalamualaikum w.b.t.. Pagi-pagi, kalau menuju ke tempat kerja, macam-macam kita jumpa di jalan raya.. Hari ni terpaksa follow 'benda' yang macam dalam gambar di atas.. Haha.. Memang kena drive dengan penuh kesabaran la.. Nak memotong pun, kena la tengok lane sebelah kanan juga kan.. Nasib baik la hari ni tak de la lewat sangat nak masuk office.. Kalau tak, mesti tak senang duduk dalam kereta.. Hehe.. Apa yang pasti, memotong memang boleh, tapi kena la berhati-hati.. Wassalam..

10 comments:

  1. xsuka klau ada lori ka..bas ka lalu sbelah..ketaq lutut kot sbb timm nek moto jer..kecik je sbelh diorg..huhu..

    ReplyDelete
  2. hahha.. klu akak kn.. mst nk potong pye.. sbb x cukup cool :)

    ReplyDelete
  3. kadang-kadang tu cool ...nak potong tak dapat... memanjang mengekori dia ni

    ReplyDelete
  4. kalau kat sini, diorang akan ke tepi.. senang bagi laluan pd yg lain nak memotong..:)

    ReplyDelete
  5. Lembab je benda nak gerak.jenuh mengekor..

    ReplyDelete
  6. Uih..lalu blkg broza nie mmg kene sabar. Nak wat camne kalau memotong kang keta kiri kanan bahaya. Boleh eksiden. Bak kata pepatah "biar lambat, asal selamat"

    ReplyDelete
  7. Saya pun takkan tunggu. Confirm potong.
    X cool langsung, kan?
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.