Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 7 June 2014

Bila terlupa setting ..

Assalamualaikum w.b.t.. Semalam Eraz publish entri dengan Tab.. Lepas ubah setting pada Khamis malam, terlupa nak edit balik.. So jadilah macam gambar dibawah tu.. Dua entri lastest yang terlibat.. Size gambar tu besar sangat sampai ke masuk ke ruangan bloglist.. Tak menjadi masalah sebenarnya, tapi kurang cantik la.. Mesti ada yang pelik kan.. Apahal tak setting baik-baik kan.. Small matter tapi better elak.. Itu pendapat Eraz la..

#Cuba untuk jadi sesempurna mungkin dalam semua benda..

7 comments:

  1. Erk..! Camtu pun boleh.. Hahaha

    ReplyDelete
  2. eh..husna tak perasan plak blogwalking semalam..:p

    ReplyDelete
  3. eh..husna tak perasan plak blogwalking semalam..:p

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.