Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 30 June 2014

Video menarik Demam World Cup

Klik Gambar untuk Video Penuh

Assalamualaikum w.b.t.. Siapa dah tengok video World Cup Fever by JinnyBoyTV? Yang pasti, ramai giler pelakonnya.. Antaranya ialah Zizan Razak dan Vince AF1 dulu.. Video ni sempenan Demam World Cup ni.. Kalau nak tahu apa yang berlaku pada mereka yang mana hanya akan berlaku sekali dalam empat tahun, memang kena tonton.. Siap ada yang dapat kad merah dari girlfriend.. Bagaimana si Zizan tiba-tiba ke rumah Rueben Kang dan sesuatu telah berlaku.. Scene mereka dalam minit ke 4:00.. Apa-apa pun, ada masa luang sikit, jon tengok video menarik tentang Demam World Cup ni.. Klik sini untuk Video Penuh!

6 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.