Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 16 June 2014

Nasi Lemak International


Assalamualaikum w.b.t.. Malam ni kita dinner dengan nasi lemak.. Bagi Eraz, Nasi Lemak International di antara yang best yang pernah Eraz makan.. Setakat ni belum boring lagi.. Sambal, ikan bilis dan telur rebus memang wajib la.. Tapi korang boleh tambah lagi samada nak ayam goreng biasa, berempah ke, nak sotong ke, paru-paru ke, kerang ke atau pun telur mata.. Semua best!!

Ala-ala buat promosi Nasi Lemak International la pulak kan.. Tapi serius, memang sedap.. Kedai Nasi Lemak International ni ada kat Paya Bemban Kota Bharu Kelantan..

18 comments:

  1. harganya berapa yea Eraz....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bergantung kepada lauk yang dipilih.. Berpatutan la kak..

      Delete
  2. Tak pernah makan lagi setakat ni ..Mesti SEDAPP ..Kalau la dapat makan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ikut selera Eraz, memang sedap!

      Delete
  3. Replies
    1. Mana tahu datang Kelantan nanti, boleh singgah..

      Delete
  4. mak oiii...dekatnya plak..ingat kat KL ni je...hehehehe

    ReplyDelete
  5. Baru je makan nasi lemak pagi tadi^^ dappppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Sure kenyang kan.. :)

      Delete
  6. dkt ngn rumah cik nor tu..hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.