Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 16 June 2014

Kenapa blogger?


Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya semalam lagi nak up entri ni.. Tapi biarkan la dulu sebab dah ramai blogger cerita.. So dapat keluarkan cerita tentang pokok kurma yang berbuah di Kota Bharu.. Tapi macam tak puas hati.. Kena up juga..

Kadang-kadang terfikir, kenapa blogger? Korang boleh jawab tak? Dan siapa blogger-blogger tu? Dan kenapa pula pihak Cadbury tu nak buat majlis macamni? Errrmmm.. Malas la fikir.. Handle family sendiri je la dan maybe kawan-kawan rapat.. 

10 comments:

  1. Apekah maksud tweet tu? Kurang paham.

    ReplyDelete
  2. Dorang tak berani makan maybe kerana sesuatu, kita patut elak juga kerana sesuatu yang menjadi tanda tanya

    ReplyDelete
  3. kalau ada rasa was was mmg xboleh la makan mungkin sbb tu diaorg xnak mkn..

    ReplyDelete
  4. sesi apakah ini? statement awani ni sesuatu sangat... huhuhu.. menimbulkan pelbagai pertanyaan.. hurmm...

    ReplyDelete
  5. Ada juga kawan2 nasihat, kalau was-was, baik elakkan.

    ReplyDelete
  6. jawab survey dapat duit http://www.linkbucks.com/kNkO

    ReplyDelete
  7. Terserah diri masing2 nak MENILAI ...
    Tapi bagi Kak Lya la kan Eraz ..Tak yah makan la sbb kita dah jatuh was was akan coklat tu sebelum nie ... Banyak lg benda lain kat dunia ni yang boleh dimakan ..
    Pasal blogger yang makan tu Kak Lya pon tak reti la nak komen ...
    Biarkan jer la diaorg menilai sendiri ..

    ReplyDelete
  8. tiada maaf bagimu cadbury.. sejak disahkan ada DNA haiwan pink dalam tu, dah blacklist.. thmm.. apakah maksud tweet tu

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.