Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 2 June 2014

Eraz Fadli jadi model pakaian?


Assalamualaikum w.b.t.. Jadi model? Jangan salah faham.. Bukan jadi model yang macam model-model kacak dan berbayar mahal-mahal tu.. Khas untuk blog sahaja.. Job review.. First time dapat job macam ni.. Rezeki ni.. So grab untuk ambil peluang.. At least dapat la something.. Tak susah pun kot.. Jenama apa dan bila tu, nanti Eraz beritahu nanti.. Alhamdulillah..

#Pandai ke nak posing ni..

13 comments:

  1. wah hebatnya abg eraz,jadi model pulak :D

    ReplyDelete
  2. dah ok bangat dah tu papa zara... hik hik hik...go eraz go!!!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki tu ..Posing jer janji TERBAIK ..
    Google dulu mana yg oatut hahhaha ..

    ReplyDelete
  4. Okeylah tu jd model blog. Mane la tahu pasni jadik model majalah. Eceh! Hahaha..rezki tu di mane2 je.

    ReplyDelete
  5. wah.. jadi model da... good luck.. gain experiance.. ;)

    ReplyDelete
  6. Wah....glamour...ramai peminat lepas nie

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.