Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 15 June 2014

Dua tempat bersusun ..

Assalamualaikum w.b.t.. Sekarang alhamdulillah dah selamat sampai tempat yang dituju.. Tapi memang lewat dari biasa nya sebab ada dua tempat yang membuatkan banyak kereta bersusun.. Dalam kepala fikir, mesti ada kemalangan ni.. Samada teruk atau tidak, tak tahu la.. Ada juga yang tak teruk tapi ramai penonton yang prihatin..

By the way, tempat pertama jemmad dari traffic light Ketereh sampai la ke traffic light Kok Lanas.. Ingat kan ada kemalangan rupa-rupanya ramai yang berpusu-pusu menuju ke Politeknik Kota Bharu.. Rasanya ada pendaftaran pelajar kot.. Memang panjang jugak la jammed..

Ingatkan dah tak de jammed.. Sekali sampai Pulai Chondong, sangkut lagi.. Sampai la ke Labok, Machang.. Masih ingatkan ada kemalangan tapi rupa-rupanya ada pemeriksaan dari JPJ.. Aduh! Bersusun lagi.. Tapi alhamdulillah la sebab tak de kemalangan yang berlaku..

So sampai la lewat sikit hari ni.. Biar lambat asal selamat.. Zara pun alhamdulillah, tidur je sepanjang perjalanan..

9 comments:

  1. Alhamdulillah, selamat sampai ke destinasi

    ReplyDelete
  2. Betul kata Eraz ..Biar lambat asalkan kita selamat ...

    ReplyDelete
  3. Plus, hri ni tentu rmi yg blik ke kl lps bercuti sekolh..

    ReplyDelete
  4. jalan jammed orang nak balik belaka..esok dah start sekolah kan :)

    ReplyDelete
  5. Jammed sebb student balik kolej agaknye. Same la sini pun. Teruk jem nye.

    ReplyDelete
  6. Hmmm...syukur dah selamat sampai..

    ReplyDelete
  7. biar lambat asal selamat.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.