Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 16 June 2014

Segmen Bloglist #1 Sha Purple


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni Eraz buka mood untuk join segmen.. Segmen pun yang mana-mana senang untuk dijoin la.. Tak larat nak buat entri panjang-panjang.. Jadi Eraz nak jemput semua yang baca ni, join segmen yang diberi nama Segmen Bloglist #1 Sha Purple.. Sama-sama kita support antara kita.. Mungkin korang dapat apa yang blog korang perlukan tetapi tidak sedar.. Faham kan? So, klik banner kalau berminat untuk join.. Wassalam..

#Tengok daripada banner segmen, dah tahu pemilik blog tu lelaki ke perempuan.. Betul tak?

7 comments:

  1. All The Best & Good Luck Eraz ...

    ReplyDelete
  2. Salam...morning =) Terima kasih sudi join segmen. Boleh semak senarai peserta di sini http://shapurpleungu.blogspot.com/2014/06/segmen-bloglist-1-sha-purple.html ... tenkiu =)

    ReplyDelete
  3. good luck..
    singgah dari segmen yang sama..
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/06/segmen-bloglist-1-sha-purple.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.