Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 6 June 2014

PENAT

Assalamualaikum w.b.t.. Fuh! Sibuk sikit hari ni sampaikan sempat update satu je entri diawal pagi.. Yang seterusnya, memang ke laut.. Tambah-tambah petang ni, memang tak sempat langsung nak mengadap PC atau Tab untuk curahkan idea.. Lagi satu, lepas je Solat Jumaat, terus terlibat dengan satu taklimat.. Sampai la pukul 6.00 pm kot.. Masuk ke office, serius tak larat nak tengok kerja-kerja aras meja.. Kemas meja, tutup PC, balik..

Masuk dalam kete, rupa-rupanya dah pukul 6.22 pm.. Fuh! Lewat juga hari ni.. Apa-apa pun, malam ni memang kena rest lebih.. Ok guys.. Nak drive balik dulu.. Adios Amigos!!!

#Macam tulis surat pulak!

4 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.