Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 25 June 2014

Manager kat Kenny Rogers ke?

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Semalam big bos belanja makan besar.. Hari ni rakan office lak belanja makan kat Kenny Rogers di Tesco Kota Bharu.. Rezeki tak boleh ditolak.. Orang jemput, kita pergi la.. Insyaallah, ada rezeki lagi, kita belanja kat tempat lain pulak.. Last ke Kenny Rogers masa belanja wife sempena Mother's Day hari tu.. Sekali dengan Zara.. 


Masa kat Kenny Rogers tadi, rakan office kata dah macam manager kat situ.. Sebabnya uniform diaorang nak warna merah.. Hehe.. Kerusi pun merah.. Sib baik nampak tuan masa ambil gambar.. Haha.. Mood berbaju merah hari ni..


#Alhamdulillah kenyang.. 

#Jom ramai-ramai tempah Serunding terbaik Kelantan

16 comments:

  1. hehehe...
    bleh mintak diskaun ni kalau slalu singgah cni.
    mmg ada gaya seorang manager dh tue.
    hari2 ler zara makan ayam lerpas nie.
    hehe

    ReplyDelete
  2. pelanggan setia kenny rogers ni :)

    ReplyDelete
  3. Hahaa..kalau gi pizza hut lak, nanti dia kata. Manager pizza hut ke. Merah gak tu. ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, pizza hut pun hampir sama la..

      Delete
  4. Replies
    1. Sedap tapi macam mahal sikit.. Hehe..

      Delete
  5. Kenny rogers memang best sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap tapi macam mahal sikit.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.