Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 7 June 2014

TIGA | THREE | 3 | III

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Hari ni, Eraz dapat spend masa bersama family.. Hanya bertiga.. Dalam masa bertiga, duduk saje di rumah.. Ambil part masing-masing untuk pastikan dalam rumah dan luar rumah bersih! Dalam rumah, isteri cuba selesaikan.. Luar rumah, sure lelaki yang lebih berupaya.. Kecuali kalau kena angkat barang-barang berat, Eraz akan tolong la.. Zara buat hal sendiri.. Hehe.. Takde la, Zara tu, kami sama-sama bergilir jaga.. Kalau time dia main sendiri, boleh la on off tengok..

#Syukur dapat cuti bersama-sama hari ni.. Rumah pun bersih.. Badan pun sihat..

4 comments:

  1. Pastu nanti berempat pulak. Si kakak jage adik bile mama & papa dia sibuk berkemas. Hehe

    ReplyDelete
  2. bertiga dengan mu,pasti lebih baik..hehehehe..

    ReplyDelete
  3. aktiviti berkala, sesama bersihkan rumah..:)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.