Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 25 June 2014

Tempah Serunding Terbaik Kelantan

Assalamualaikum w.b.t.. Serunding Daging dan Ayam.. Pasti korang pernah dengar kan.. Pernah rasa yang original punya dari Kelantan? Pasti akan rasa perbezaannya.. Kalau tak percaya, cuba try Serunding Daging dan Ayam dari Serunding Warisan Kelantan ni.. Tambah-tambah bulan Puasa dah nak sampai ni, boleh standby.. Tempah awal-awal.. Serius, kalau masa sahur tak berapa selera nak makan, boleh try makan nasi di samping serunding, pasti berselera.. Kalau nak makan serunding sahaja pun, boleh..



Dapatkan Serunding Daging dan Ayam yang sedap dan menyelerakan di Serunding Warisan Kelantan.
Boleh di hidangkan dengan pelbagai hidangan; 
Ketupat, Lemang, Pulut Kuning, Nasi Impit, Nasi dan makan begitu saja!
Bagi mereka yang “travel”, serunding ini senang untuk dibawa serta menjimatkan anda!! 
Rasanya yang luar biasa pastinya memukau anda!!

Harga SERUNDING:

DAGING:
120 G= RM 10
250 G = RM 23
1/2 KG= RM 33
1 KG= RM 57

AYAM:
120 G = RM 11
250 G = RM 25
1/2 KG = RM 35
1 KG = RM 60

Juga disediakan harga pakej..

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi;
SMS / Whatssap : 0179087756, 0179773382

14 comments:

  1. memang serunding kelantan ni sedap... yang glemer serunding kampung laut...

    ReplyDelete
  2. Mesti maniskan? Huhu. Tak tau la mane satu sedap, bagi ana semua biase je. Try la order yg ni nanti, insya-Allah. ^_^

    ReplyDelete
  3. tu dia..
    musim puasa makin rancak nie..
    serunding mmg laku ketika sahur.

    ReplyDelete
  4. time sahur, makan serunding ngan roti. sedap!

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.