Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 25 June 2014

Kasih seorang abang ..


Assalamualaikum w.b.t.. Sebelum baca berita ni (klik SINI), jujurnya apa perasaan korang bila tengok gambar ni? Eraz juga seorang abang, seorang anak dan yang terbaru seorang bapa, rasa macam sebak bila tengok usaha si abang mendukung adiknya yang masa kecil dan berjalan sampai 500M.. MasyaAllah.. Berita lanjut, korang boleh klik link kat atas..

#Sekarang menjadi lebih sensitif kalau isu-isu macam ni

20 comments:

  1. kasih sayang seorang abang.
    dukung adik sambil pikul beg sekolah.
    =.=

    ReplyDelete
  2. dan2 aku teringat abg aku daaaa,,,nak p call dia lahhhh..tanpa abg aku,mungkin aku jugak hanyut entah di mana sekarang ni

    ReplyDelete
  3. itu namanya kasih sayangg..
    selamat malam bro eraz..
    selepas jam 12 jangan ketinggalan untuk terjah blog syira :D akan ada "GIVEAWAY RAMADHAN RAYA BY SYIRA LOKMAN"
    Lebih 50 hadiah untuk dimenangi ^_^

    ReplyDelete
  4. Kasih sayang seoarng abang pada seorang adik ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hargailah abang yang korang ada..

      Delete
  5. budak kecik pun tahu nilai kasih sayangkan

    ReplyDelete
  6. Memang satu tanggungjawab besar nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kecik kecik dah tahu bertanggungjawab..

      Delete
  7. Sedih bila baca namun bersyukur tak jadi apa2..

    ReplyDelete
  8. Alahai..sedih pulak bace.. Wuuuu~..dahla tengah mood sedih ni.. :'(

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Kecik kecik dah tahu bertanggungjawab..

      Delete
  10. Replies
    1. Kecik kecik dah tahu bertanggungjawab..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.