Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 27 June 2014

Sedar tak sedar, dah Semester 3..


Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya tak sangka juga sebab di saat ini, Eraz dah masuk Semester ke-3 untuk program MBA di OUM ni.. Kalau sebelum sambung MBA ni, risau kot-kot tak dapat nak bagi tumpuan.. Ya la, kerja lagi, family lagi kan.. Alhamdulillah juga result kedua-dua semester sebelum ni pun baik.. So syukur..

Di Semester ke-3 ni, Eraz kena lebih fokus kepada banyak benda.. Ya la, kebanyakkan nya Eraz kena banyak mencari sumber journal di internet dan baca.. Kalau tak, memang tak dapat la nak siapkan assignment.. Apa subjek nya? Ini Eraz kongsikan :

BMBR5103 - BUSINESS RESEARCH METHODS
BMLW5103 - BUSINESS LAW
BMST5103 - STRATEGIC MANAGEMENT 

Nampak tak? Business Research Method tu memang memerlukan Eraz membaca banyak giler journal sebab kena buat ala-ala tesis.. Kedua lak, Law.. Kalau tak pening dengan akta-akta, memang tak sah la.. Haha.. Sekarang ni memang tengah sibuk dengan assignment.. Doakan yang terbaik ya.. 

16 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih atas support dari semua.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih atas support dari semua.. :)

      Delete
  3. Goodluck! Study2 jugak, tapi kesihatan kene jage tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas support dari semua.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih atas support dari semua.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih atas support dari semua.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih atas support dari semua.. :)

      Delete
  7. husna student fakulti bisnes jgak.. diploma pon dah mcm apa lg blajar bisnes law, mcm mna nak sambung nanti.. -.-

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Terima kasih atas support dari semua.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.