Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 8 June 2014

Menemani ..

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni teman wife pergi majlis kahwin kawan sekolah dia.. Gerak dari rumah Ma Abah.. Tak de la jauh, tapi disebabkan banyak kereta, jammed la jadinya jalan raya.. Tapi kami cool je la.. Zara tidur sepanjang perjalanan sebab masa duk rumah Ma Abah, duk main dengan sepupu..

Yang penting nampak wife happy sebab dapat jumpa kawan-kawan lama.. Kita sebagai suami, tumpang gembira la jugak.. Zara pun alhamdulillah, tak meragam.. Panas berpeluh pun tak pe.. Cool Zara.. Jap lagi boleh balik!! Sekarang pengantin tengah bergambar..

Ini pun nasib baik cuti, kalau kerja, memang tak pergi la.. Susah nak amek cuti.. Kawan pun ada kahwin Khamis ni, tapi tak tahu la macamana.. Satu jauh, satu lagi kerja.. Errrmmmm.. Tengok keadaan je la..

3 comments:

  1. Wah..memang seronok jumpa kawan lama.apalagi yg sekepala..

    ReplyDelete
  2. Kaum isteri paling suke bile suami bwk gi kenduri jumpe kwn lama. Huhu

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat jumpa kengkawan lama.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.