Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 1 June 2014

Bila 'tua' mari..

Assalamualaikum w.b.t.. Kalau dua hari sebelum ni, charger Tab tertinggal di office.. Sampaikan Tab tu 'mati' sampai ke pagi.. Esoknya di office, baru la charge semula.. Tapi semalam, tertinggal broadband pulak kat office.. Terus tak ber'on' la laptop sepanjang semalam dan hari ni.. Plan nak buat assignment, memang musnah.. Nak guna tab cari journal dalam internet, memang tak best r.. Office tak de la jauh, tapi malas.. Lagipun Eraz dengan Zara hari ni.. So redha je la.. Mungkin takdir nak minta Eraz settle kan benda lain dulu..

4 comments:

  1. hehehehhehe..takpe..boleh spend lebih masa dengan zara...

    ReplyDelete
  2. alahai.. benda2 kecil macam tu kalau tak simpan tempat dya balik atau letak dlm bag siap2 memang boleh terlupa..:)

    ReplyDelete
  3. Haha.Adam pun selalu jugak tertinggal barang ni hikhik

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.