Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 14 June 2014

Puding Oreo - Hasil Terakhir

Assalamualaikum w.b.t.. Bila dah buat entri pasal The Making of 'Puding Oreo' petang tadi, malam ni terus terfikir nak tunjuk hasilnya.. Alhamdulillah, kata wife, semuanya mengikut apa yang dia inginkan.. Dari segi rasa, rupa dan structure.. Lagi lama dalam peti ais, lagi best katanya.. Eraz sampai tadi, lepas je ambil Zara Faleesya yang sedang duk main, terus wife hidangkan Puding Oreo ni terlebih dahulu.. Alhamdulillah, kena juga dengan citarasa Eraz.. Next time boleh lagi katanya..

#Mulanya nak buat satu entri yang berinfomasi tentang satu produk Malaysia, tapi tunda dulu la.. Entri santai dulu..


11 comments:

  1. comelnya puding nie. .nampak sedap. .baru td hbs baca entri sebelumnya . :D

    ReplyDelete
  2. emm, sejuk2 mmg sedap la bila msuk tekak pnas2 ni..

    ReplyDelete
  3. Sedapnyer..puding2 ni feveret kathy..

    ReplyDelete
  4. Nampak cam sedapppjer Eraz ..Hehehe mintak ler sikit ..

    ReplyDelete
  5. Sedapnye.. Waner pun menggoda. Huhu

    ReplyDelete
  6. dah lama tak buat ni...yummy...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.