Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 3 June 2014

Jawatan Kosong Di OUM Kelantan

Assalamualaikum w.b.t.. Ini mungkin satu berita yang ditunggu oleh orang Kelantan yang mungkin nak balik kerja kat Kelantan.. Ini info yang mungkin berguna kepada korang yang mencari.. Jawatan kosong di Open University Malaysia Cawangan Kota Bharu Kelantan.. Jawatan nya bunyi macam best ni.. Penolong Eksekutif.. Jadi, siapa-siapa yang berminat, boleh baca iklan kat bawah.. Tapi hanya untuk kaum Lelaki sahaja la.. Mungkin ada alasannya.. Memiliki sekurang-kurangnya diploma.. Siapa nak cuba, boleh baca iklan di bawah.. Mungkin rezeki korang, atau keluarga korang.. Wassalam..

#Sama-sama kita berkongsi

7 comments:

  1. siapa yang berminat boleh cuba apply..

    ReplyDelete
  2. siapa yg nak tu cuba apply..mana tau kot ade rezeki kann..
    btw.. :)
    jom ke blog Syira :D ada GIVEAWAY JUN tauu ! ^_^
    hadiah best2 ..hehe..
    cepat join sebab giveaway ni 2 minggu je ..JOM !
    2 TOP REFERRAL DICARI :D

    ReplyDelete
  3. Utk lelaki je ke? Boleh laa suruh bakal abg ipar apply keje ni. Mane la tahu de rezki

    ReplyDelete
  4. baru nak apply..skali lelaki sahaja..hihik

    ReplyDelete
  5. Boleh la apply untuk lelaki2 kat luar sana ..

    ReplyDelete
  6. untuk lelaki yea......sekarang banyak jawatan untuk lelaki....rebut ler peluang yang ada......

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.