Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 24 June 2014

Kusinero Cinta Episode 14 | Kenapa tak buat entri?

Kusinero Cinta Episode 14

Kusinero Cinta Episode 14 | Assalamualaikum w.b.t.. Ada yang PM Eraz tanya, kenapa tak buat entri drama macam dulu? Tulis ala-ala sinopsis tiap-tiap episod.. Yes, dulu ya.. Sekarang tidak lagi kot sebab tak larat dah.. Memang fokus terus kepada benda-benda yang personal, tentang lifestyle dan juga parenting.. Review drama dah tolak tepi.. 

Di Astro Mustika sekarang ada tayang drama bersiri Kusinero Cinta yang dah masuk Episode 14.. Not bad.. Satu drama yang boleh diikut.. Sinopsis? Confirm! Kalau korang google, memang akan jumpa.. Silap-silap ada full drama kan.. Eraz memang layan la juga drama ni, tapi macam biasa, yang rekod la.. Tengok live tu memang boleh bilang dengan jari.. Hehe..

Apa-apa pun, kepada semua peminat drama Kusinero Cinta ni, selamat layan drama di sekarang di Astro Mustika, Channel 134.. Sure tahu drama ni ada pelakon popular dan siap ada dari filipina lagi.. 

#Nak sambung bersihkan peti ais!

12 comments:

  1. Layan layan ..Eraz cuci peti ais sempena nak sambut ramadhan ker hehehe ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kak, sempena ramadhan sebab nak simpan makanan basah.. Hehe..

      Delete
  2. Kusinero Cinta... ramai pompuan suka tengok... nak tengok Jericho la tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu mungkin salah satu la kot..

      Delete
  3. So far takde masa nak layan citer nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz rekod je kak.. Sempat, baru tengok..

      Delete
  4. Huhu....takde time nak layan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz rekod je kak.. Sempat, baru tengok..

      Delete
  5. macam best.. tapi masa.. oh masa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz rekod je kak.. Sempat, baru tengok..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.