Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 5 June 2014

Khamis tiba dengan berbaju batik!


Assalamualaikum w.b.t.. Hari Khamis tiba dengan jayanya.. Kalau tak cuti, memang kena pakai baju batik la.. Tapi ada juga Eraz tak pakai batik.. Tambah-tambah kalau big boss tak de ataupun kena outstation.. Tapi sebab dah lama tak berbaju batik ni, so hari pilih baju batik yang ada.. Setiap khamis, memang isteri akan tanya awal-awal sebelum dia iron baju sebab dah tahu suaminya tak suka sangat pakai baju batik..

By the way, kalau korang perasan, apa yang peliknya dalam gambar ni? Hehe.. 

9 comments:

  1. #1: pakai 2 cincin kat 1 jari?
    #2 senyum style zara neh
    #3 baju tu ke?

    ReplyDelete
  2. Baju batik kami mmg kena pakai, siapa disuruh carik batik malaysia yg rega ratus2 tu..hoho, tp pakai batik print yg jual kat mall ja...haha

    ReplyDelete
  3. Yang pelik? Pakai 2 cincin dalam satu jari. Tu je kot. Haha. Ntah.

    ReplyDelete
  4. eraz sama dengan babah tak suka pakai batik :)

    ReplyDelete
  5. peliknya sape amik gambr abg eraz..haha..tgn kat situ..kihkih

    ReplyDelete
  6. Tak jumpa apa yang peliknya hahaha

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.