Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 11 June 2014

Aku menggila !!


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Hari ni Eraz menggila sikit di erazfadlidotcom.. Kenapa? Sebab hari ni sahaja terhasil 7 entri plus 1 yang ini untuk 11 Jun 2014.. Jarang-jarang berlaku sejak dua menjak ni.. Kalau dulu-dulu masa mula-mula nak menapak dulu, ya la.. Tapi masa tu, caca merba lagi.. Tak macam sekarang la walaupun masih dikategorikan amatur.. Cuba jaya untuk jadi yang terbaik...

Untuk entri ni, Eraz kumpulkan semua entri hari ni kot-kot ada yang terlepas baca.. Mungkin ada isu yang korang rasa menarik or maybe untuk baca santai-santai.. Ini entrinya : 
  1. Kenapa sarapan pagi penting? - Tentang sarapan.. Penting atau tidak? Share pendapat dan pengalaman..
  2. Wordless Wednesday #78 - Tentang handphone Nokia 3310 yang diupgrade!
  3. Bila bungkusan sampah jatuh atas jalan raya .. - Pesanan khidmat masyarakat / Cerita pengalaman dan pendapat.. Mungkin boleh berikan pengajaran..
  4. Wordless Wednesday #79 | Jefferson - Haaaa.. Pasal job baru ni.. Ada gambar tapi tanpa berkata-kata..
  5. Nokia 3310 - Kisah dan pengalaman dalam menggunakan Nokia 3310 dulu.. Ramai yang respon..
  6. Masa | Time - Tentang masa sekarang ni dan Eraz share ada kata-kata orang-orang tua yang mungkin ada betulnya..
  7. Roti + Coklat - Korang tahu tak Eraz 'mengidam' benda tu hari ni???
#Terima kasih sebab sudi singgah ke blog ni

6 comments:

  1. perghhhh...ini mmg gila! hahahaha :D

    ReplyDelete
  2. Ape2 pun entri2 nye mmg best. ^_^ btw selamat makan roti coklat yg diidamkan..! Miahahaha XD

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.