Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 4 June 2014

Burger King


Assalamualaikum w.b.t.. Tengahari tadi ada dua jejaka tiba-tiba datang ke office nak promosi tentang Burger King.. Tiba-tiba hati dan jiwa nak dengar pulak tentang promosi mereka.. Sebabnya sebelum ni, wife ada sebut pasal Burger King.. So spend la masa beberapa minit untuk dengar.. Lagipun, kat Kelantan ni, Burger King baru nak bina nama sebab baru buka baru ni.. 

Marketing mereka ni bagus.. Sebab Burger King baru nak memperkenalkan nama di sini, jadi pelbagai cara diaorang cuba buat.. Kali ni dengan memperkenalkan kupon.. Dengan hanya spend RM 25, boleh jimat hampir lebih RM 300 ++.. Bunyi macam menarik kan.. Lagi satu mug Hobbit ditawarkan..

Disebabkan tawaran tu sampai 30 September 2014, so Eraz ambil.. Boleh la belanja family dan kawan-kawan nanti kot.. Insyaallah.. Nampak macam lumayan la jugak.. Tapi pandai betul budak marketing dia tadi bercakap.. Salah seorang nya nama Adrew..

#Ada masa, boleh la pergi Burger King nanti.. Harapnya dapat menu yang best..

10 comments:

  1. baru lalu kat burger king di tesco tadi....lalu jer ek tak beli pun......

    ReplyDelete
  2. xpernah mkn lagi burger king..:)

    ReplyDelete
  3. Burger mmg best! Kalau mkn ramai2 lg best. Huhu. Kenyang sekilat lalu. *okemelalut -_-'

    ReplyDelete
  4. tak pernah lg cuba burger king..

    ReplyDelete
  5. serius sedap. boleh pegi try ^ ^

    ReplyDelete
  6. wah bestnya.. saya tak pernah makan pun lagi burger king

    ReplyDelete
  7. Menarik.Belum pernah makan lagi benda ni hukhuk

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.