Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 20 June 2014

Dah bangun ke belum agaknya..

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni kedua training hari ni.. Harapnya semua akan berjalan macam biasa.. Dah siap semua dan sekejap lagi nak turun breakfast dengan geng-geng yang lain kat bawah.. Pagi ni bangun-bangun terlintas nak update entri tentang Zara Faleesya..

Gambar tu masa kami main-main Rabu lepas.. Sebelum Eraz fly ke KL.. Dah bangun ke belum agaknya.. Hari ni Jumaat, tak perlu pergi Nursery.. Mama dia cuti.. Semalam memang dah call dengar suara.. Itu pun jadilah..

#Sebenarnya Eraz kena ulser mulut.. Kurang air dan cuaca panas sikit kot sekarang ni..

6 comments:

  1. jangan lupa banyakkan minum air kosng :)

    ReplyDelete
  2. Rindu Zara eh? Kene banyak minum air kosong. Sekarang cuaca panas. Mmg blh cepat kene mata ikan.

    ReplyDelete
  3. mesti rindukan anak kan..
    cuaca memang panas sekarang ni..klo kurang minum air memang cepat dapat ulser.

    ReplyDelete
  4. Papa rindukan zara ek?mesti zara pun rindu kat eraz sekarang ni..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.