Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 21 June 2014

Mentari pagi ..

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Diberikan peluang untuk melihat mentari hari ni walaupun masih di KL, bukan lagi di Kelantan.. Baru lepas breakfast di hotel ni sebelum check-out sekejap lagi.. Akhirnya habis kursus bersiri kami untuk group kali ni.. Alhamdulillah.. Mungkin lepas raya kena datang lagi untuk graduasi dan presentation pada GMC Members..

Bila nak mula dengan Module 1 last year, memang rasa kan lama giler nak habiskan sampai Module 5 this year.. Tapi bila dah sampai ke Module 5 ni, isk isk isk, rasa macam sekejap je pulak..

Biasa la psikologi.. Memang perkara biasa.. Betul tak?

7 comments:

  1. Alamak, tak sempat berjumpa jugaklah ni gamaknya... hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..kita masi berpeluang melihat dunia.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah indahnya alam ini ..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..sini pagi tadi mendung. Hoho. Hujan pun ciput je.

    ReplyDelete
  5. mentari panas di pagi hari tu.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.