Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 13 June 2014

Simpan pun, rugi jugak!

Assalamualaikum w.b.t.. Adakalanya masa sibuk tak update blog, selalu terjah draft-darft yang ada.. Idea ada tapi masa tu tak mengizinkan untuk menaip.. Draft? Ada, tak de la banyak sangat.. Ada sesetengah entri, ada masa-masa tertentu je boleh publish kot.. So sekarang, nak meneliti draft-draft yang ada.. Rugi juga kalau tersimpan je dalam tu.. Siapa nak baca kan.. Kalau pun tak best draft tu, mungkin ada segelintir yang suka.. Nak merayau di draft sekejap! Adios Amigos..


Print screen kat atas tu salah satu entri untuk mungkin Eraz publish kan sekejap lagi.. Lama dah juga taip nya.. Tapi nak publish, rasa macam tak nak lagi.. Masa tu la.. Tapi sekarang, mungkin la kot.. Draft yang paling lama ialah dari tarikh Oct 12, 2013.. Basi dah kot cerita.. Haha..

4 comments:

  1. Rajinnye simpan kat draft. Ana pun ade 2 3 entri je save kat draft.

    ReplyDelete
  2. hehe..
    ingtkn simpan cuti tahunan tadi..
    mmg rugi ler kalu simpan tue.

    ReplyDelete
  3. Blog akak pun byk draftnya..ada dah setahun...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.