Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 25 June 2014

CPUV Nuffnang : Stadium Astro World Cup #2


Assalamualaikum w.b.t.. Baru ni Eraz ada update tentang CPUV untuk dikongsikan dengan rakan-rakan blogger yang lain.. Siapa belum baca, boleh tengok entri INI.. Hari ni nampak ada blogger update tentang dapat CPUV daripada Nuffnang.. Ianya dari Stadium Astro World Cup.. Alhamdulillah.. Rupa-rupanya dalam list Eraz pun dapat macam rakan-rakan yang lain.. Rezeki dipertengahan tahun..

#Berkongsi

14 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki kali ni.. :)

      Delete
  2. Sama la saya pun ada dapat iklan tu jugak...Alhamdulillah :)

    Jom join SEGMEN di blog saya....tinggalkan url blog anda di sana...sama-sama kita blogwalking nanti okey :)

    http://diarymissnick.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-blogwalking-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki kali ni.. :)

      Delete
  3. sedeyy... masih 75sen jerrrr huaaa cmner nak bagi bertambah =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe,mungkin lepas ni rezeki Cik Puan Fida pulok..

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki kali ni.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki kali ni.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki kali ni.. :)

      Delete
  7. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki kali ni.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.