Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 18 June 2014

Angry Bird dah bertukar menjadi gula-gula!

Assalamualaikum w.b.t.. Itu sebenarnya aktiviti di Balai Berlepas di Sultan Ismail Petra Airport.. Boring sorang-sorang so main-main ambil gambar dengan hasil apa yang beli Mart kat sini.. Niat asal masuk nak cari gula-gula Lot 100 yang lembut dan berwarna kuning tu.. Memang favourite.. Tapi tak de la pulak..

Tapi terjumpa dengan satu paket gula-gula yang juga bawah keluaran Lot 100 tapi jenis yang keras.. First time jumpa sebenarnya.. Mungkin baru keluar.. Gula-gula Angry Bird.. Haha.. Ada 5 warna mewakili 5 perisa.. Strawberry.. Lemon.. Mango.. Lychee.. Blackcurrant.. Target maybe kanak-kanak riang kot.. Tapi orang tua ni yang membeli nya.. Haha..

#Oh Zara Faleesya

7 comments:

  1. Ni bukan budak yg beli ni. Ayah budak yg beli. Mohon jgn bg zara gula2 banyak. Takut terlebih 'gula'. Hahaha XD

    ReplyDelete
  2. Hahaha tak pernah tgk lagi yang ni Eraz ..kalau ada akak ponnak beli la ..tapi tak jumpa lagi ni camner ..anak2 akak suka ngan AB nie hahaha ..

    ReplyDelete
  3. tudia betapa pengaruhnya game ni sampai ke coklat dah depa buat

    ReplyDelete
  4. first time tgk gula2 angry bird..:)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.