Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 3 October 2013

Assignment !


Assalamualaikum.. Semalam update pasal buku.. Tak sempat nak baca lagi tu.. Hari ni download tiga assignment untuk perlu disiapkan sebelum dateline ni.. BERDEBAR rasa nak buat assignment sebab zaman degree dulu ok la sebab full time kan.. Masa memang kat situ je.. Sekarang ni lain..

Kadang-kadang rasa macam tak percaya je dah jadi pelajar MBA.. Adoi.. Kena set minda betul-betul ni.. Next week memang betul-betul kena fokus siapkan assignment satu persatu.. Go Eraz go!!

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.