Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 31 May 2014

Jawapan Apo Bondo Ni Eh ?

Jawapan Apo Bondo Ni Eh | Assalamualaikum w.b.t.. Eraz memang layan game ni tapi tak layan sepenuhnya.. Tapi kalau kat office, memang member-member ada minta tolong Eraz selesaikan.. Kadang-kadang tak munasabah dengan gambar yang diberi.. Kadang-kadang senang je.. Kacang kata orang.. Tapi ada ketikanya, feed up juga kawan-kawan nak meneka.. Contohnya macam gambar di bawah.. Jawapan KL Sentral.. Haha.. Kategori senang ke susah? Layan je la..

3 comments:

  1. kalau gambar dia tak jadi klu mungkin susah juga nak ajwab ni..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Ooo..dah lama tak layan game

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.