Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 1 October 2013

Ranking Alexa.com : Bawah 500 Ranking Malaysia #10

Assalamualaikum w.b.t.. What? Ranking blog ERAZ FADLI dah masuk dalam golongan Ranking Bawah 500 Sites di Malaysia - Alexa.com.. Alhamdulillah.. Sebelum ini memang blog ERAZ FADLI pernah duduk dalam golongan itu tapi hanya sekejap lepas Eraz terlalu sibuk dengan kerja dan lain-lain membuatkan ia jatuh semula sehingga ke seribu lebih.. Tapi hari ni, ianya kembali!!

Seperti minggu-minggu sebelum ini, Eraz akan update kedudukan blog ERAZ FADLI ni untuk Alexa.com.. Kedudukan sebelum ini adalah Global Rank : 110,933 dan Rank MY : 548.. Rujukan SINI.. Jadi selepas lima enam hari ni, ini ialah kedudukan terkini..

Global Rank : 103,966
Rank MY : 493

Alhamdulillah.. Akhirnya tersenarai sekali lagi untuk tersenarai bagi Ranking Bawah 500 Sites di Malaysia - Alexa.com..Alhamdulillah.. Mana-mana blogger yang ingin membuat semakan, boleh semak di SINI..

#Harapnya juga Eraz akan cuba untuk kekalkan prestasi blog ni.. 

22 comments:

  1. terbaik bro...aku baru je cecah bwh 1000k..bro dah masuk bwh 500..hahaha..lambat lgi la nk kejar ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Akan sampai jugak tu nanti..

      Delete
  2. Wah..tahniah ya..sya pun nk cek la msti xde ranking pnya.ngee :)

    ReplyDelete
  3. wow... terbaik la eraz.... tercapai juga cita2 kak mia ni... thankssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Mia atas support.. :)

      Delete
  4. wah bestnya. huhu .teringin juga dpt view yg byk mcm abg. ajar dulu.. sekali je dpt merasa viewer byk selepas abg link kan blog sya. - ehbloger.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Abg pun masih belajar lagi.. :)

      Delete
  5. Tahniah bro..memang tak termampu nak kejar..

    dari:
    akubahrain.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro.. Mampu lagi tu..

      Delete
  6. Wow..hebatnya Eraz..Tahniah ya.. Bilalah saya nak capai tahap macam Eraz ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ainim.. Insyaallah akan dapat jugak tu..

      Delete
  7. laju dan pantasnya Eraz.....akak masih nun di hujung dunia........hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Sukma.. Kak Sukma pun boleh..

      Delete
  8. Replies
    1. Biasa je.. Orang lain lagi hebat..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.