Monday, 25 March 2013

Blog ERAZ FADLI : Ranking Bawah 500 Sites di Malaysia - Alexa.com #4

Blog ERAZ FADLI : Ranking Bawah 500 Sites di Malaysia - Alexa.com #4
Tarikh : 24 Mac 2013

Blog ERAZ FADLI : Ranking Bawah 500 Sites di Malaysia - Alexa.com #4
Tarikh : 25 Mac 2013

Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya, semalam lagi Eraz nak buat entri ini sebab semalam, Eraz perasan kedudukan blog ERAZ FADLI berada di 490 MY.. Alhamdulillah.. Tetapi, disebabkan sibuk dengan aktiviti cuti (rujuk entri INI), terpaksa la forward entri ini ke hari ini..

Alhamdulillah, semak sekali lagi hari ni, kedudukan itu meningkat lagi walaupun tak banyak.. Kedudukan berubah dari 490 MY ke 475 MY.. Alhamdulillah.. Ini bermakna, blog ERAZ FADLI di dalam The top 500 sites in Malaysia.. Bagi kedudukan Global, blog ini berkedudukan 113,517.. Tak sangka juga.. Berbaloi menulis blog bila ranking sentiasa naik dari hari ke hari.. Insyaallah Eraz akan cuba untuk mengekalkan kedudukan atau meningkatkan lagi ranking..

Jadi sekali lagi, jutaan terima kasih sekali lagi kepada blogger-blogger yang selalu singgah ke blog ini.. Sokongan korang amatlah E'raz hargai.. Juga kepada blogger yang banyak memberi tunjuk ajar.. Thanx! Siapa yang ingin semak kedudukan blog masing-masing, boleh klik SINI..

Entri sebelum ini tentang kedudukan blog ERAZ FADLI di Alexa.com :

28 comments:

  1. congrats eraz...saya punya baru 783 je as of today... ^_^

    ReplyDelete
  2. wah tahniah yer

    ReplyDelete
  3. Assalam..
    husna tag erazfadli.com kat sini..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

    ReplyDelete
  4. Whoa. Congrats!! I'm a newbie, panjang lagi cerita :)

    ReplyDelete
  5. congrates tau.. amal tak tahu bila lagi..huhu

    ReplyDelete
  6. terbaekk broo... hehehe... susah nk dpt bwh 500 ni... aku bru lg, susah nk follow up, hehe :)

    congrats ^_^

    ReplyDelete
  7. tahniah, sy budak baru, masih jauh perjalanan :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah bang! Blog saya suam-suam kuku, tak ada sambutan hehehe.

    ReplyDelete
  9. Tahniah...semoga bisa turun lagi alexanya sahabat

    ReplyDelete
  10. tahniah...blog saya jer...belum capai target alexa rank...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.