Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 3 October 2013

Misterinya muncul entri ni ..


Assalamualaikum w.b.t.. Misteri di 03 Oktober 2013 pada jam 3.40 pagi.. Haha.. Saje je buat suspen.. Tak de benda misteri pun.. Tengok gambar kat atas? Tiba-tiba muncul satu entri yang No Title dan hanya satu ayat Published with Blogger-droid v2.0.10.. Gambar pun tak de.. Haha..

Memang Eraz bangun masa tu.. Seawal 3 pagi.. Sebabnya Zara bangun nak main.. Macam biasa.. Tak nangis pun, tapi kalau boleh, nak ada orang berbual dengan dia.. Kecik kecik dah pandai.. Mungkin secara tak sengaja, masa buka bloggerdroid (konon-konon nak buat entri) tu then tertekan button publish terus tanpa sedar.. So, itulah jadinya..

Ternyata pada masa tu ada seorang blogger yang belum tidur lagi sebab sempat juga di tinggalkan komen.. Buat gapo tu bro Zamani Abe malam-malam buto?


Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

  1. masa tu baru terjaga dr tidur sb sejuk sgt ;) so on9 lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejuk? kota bharu pun hujan semalam..

      Delete
  2. entah2 zara yang tertekan kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha.. dalam mimpi kot kak mia.. hehe..

      Delete
    2. Ms tgk entri kosong ni, mmg angah ingt Zara yg tertekan..

      Delete
    3. Ha ha.. Zara tekan dalam mimpi.. Hehe..

      Delete
  3. kadang-kadang tak perasan tu yg jadi macam .........MISTERI......!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan biarkan hidup anda di selubungi misteri.. Hehe.. ;)

      Delete
  4. Replies
    1. Kalau tak tahu tu, memang misteri la..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.