Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 4 October 2013

Kenapa ya anda tak solat Jumaat?

Klik Untuk Besarkan

Assalamualaikum w.b.t.. Kenapa agaknya kita tak solat Jumaat? Khas untuk kaum lelaki.. Adakah alasan-alasan itu pernah menjadi milk kita? Hehe.. Jom sama-sama baca.. Perempuan pun boleh baca juga ni.. Mungkin ada pengalaman dan mungkin akan tercipta pengalaman.. 

17 comments:

  1. banyak kali dahhh jmpa org jenis mcm tuu. xtahu nak cakap apa kat dorang. berjuta alasan diberi..~

    ReplyDelete
    Replies
    1. diaorang mengaku tak pergi ke?

      Delete
    2. takde lah mengaku, tapi boleh agak bila diorang call bintang waktu solat jumaat. dah nasihat berjuta kali, tapi masih x nak dengar.. kesal sangat rasa..

      Delete
    3. takpe, at least Bintang dah try untuk bagi nasihat..

      Delete
    4. kalau Eraz ada nasihat/cadangan, share la kat blog ke apaa.. hmm.. tak nak mereka terus hanyutt ~

      Delete
  2. Semoga mereka diberi hidayah utk tunaikan kewajipan ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin... sama-sama kita berubah menjadi yang lebih baik..

      Delete
  3. confirm ramai yang pernah mengalaminya...

    ReplyDelete
  4. moga nanti terbuka di hati mereka ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin... sama-sama kita berubah menjadi yang lebih baik..

      Delete
  5. Allah pernah jugak buat . berdosanya aku .. jom kita sama-sama berubah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin... sama-sama kita berubah menjadi yang lebih baik..

      Delete
  6. hmm..pernah juga t'serempak dgn org2 yg b'alasan mcm ni..bila ditanya..boleh pula jwb main2 "kitaorg period la.." amboiii...xpe la..doakan je moga org2 mcm ni diberi hidayah-Nya..amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. period? itu main main namanya.. selamba betul..

      Delete
  7. boleh tengok di kedai-kedai makan time begini.......

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.