Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 7 July 2013

Pou terabai !

Assalamualaikum w.b.t.. Tiba2 hari ni teringat kat Pou yang dibela sebelum ni.. Rasanya dah lama giler tak bagi dia makan, tak bagi main, tak bagi ubat energi dan tak bagi tidur.. Nak hapuskan terus riwayat, terasa sayang.. Haha.. Simpan je la situ.. Haha..

Published with Blogger-droid v2.0.10

13 comments:

  1. hahaha.. sy pun sama je.. pou terabai.. tapi xla separah tu.. hahahhaaxD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz punyer ni di kire parah sebenarnya.. Hehe..

      Delete
  2. xpenah nengok pon game ni.game pe ni eraz?

    ReplyDelete
  3. laa...ingatkan per...game rupanya...akak punya game masak kat tagged pun tak start masak lagi...hold dulu....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Game masa lapang sebelum ini.. Hehe..

      Delete
  4. wah ! cam best je main pou ni :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.