Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 5 October 2013

Kenapa aku rasa Super Spontan 2013 ni kelam kabut?


Assalamualaikum w.b.t.. Siapa di sini yang setuju dengan Eraz? Kenapa Eraz rasa Super Spontan 2013 ni macam kelam kabut? Tambah-tambah episod semalam.. Seolah-olah macam tak terkawal.. Mereka juga memperkenalkan sistem kad kuning dan kad merah macam game bola.. Nampaknya sekarang ni hanya ahli kumpulan Semut Sentap je selalu kena.. Nampak mereka dah tak de mood sebab kena banyak kad kuning.. Tapi mereka kembali ok.. Hehe..

Dari segi pengacara pula, rasanya adanya Adibah Noor untuk musim lepas lagi menarik kot.. Gabungan dua DJ Era ni macam (ayat tergantung..).. Gabungan Boboi iaitu Afdlin Shauki dan Harun Salim Bachik sebagai pengulas juga tak seceria dulu.. Harun macam tak de mood je.. Mungkin semalam je la kot.. Afdlin macam OK.. Satu lagi Amir.. Kesian dia.. Amir hanyalah menjalankan tugas, tapi ada yang tak nak layan.. 

#Semua ayat aku macam tak puas hati je tu.. Haha.. Sekadar pendapat peribadi je ni..

14 comments:

  1. xsempat lg tengok super spontan musim baru ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time time stress, sesuai tengok ni..

      Delete
  2. betul..kalau nak dibandingkan dengan musim lepas..musim lepas lagi menarik..

    ReplyDelete
  3. suka tapi kekadang konfius jap dengan segmennya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. segmen ok.. tapi segmen baru semalam macam hambar sikit..

      Delete
  4. Replies
    1. Eraz suka tengok Super Spontan ni..

      Delete
  5. heheh..btuil tu..
    kadang2 jer best super spontan nie,
    kdg2 mengarut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. mungkin semalam je kot..

      Delete
  6. betul tu, mungkin ada kad kuning kad merah sebab tema dia bola sepak kot, tahun lepas kan ragbi, tahun ni punya macam hampeh sikit :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. pendapat masing masing kan..

      Delete
  7. setuju 0/ yang tahun ni punya tak best..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin tak kena dengan selera kita..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.