Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 14 October 2013

Love You Mr. Arrogant Episod 11 | 12 | 13 | 14

Love You Mr. Arrogant Episod 11 | 12 | 13 | 14

Love You Mr. Arrogant Episod 11 | 12 | 13 | 14 - Assalamualaikum w.b.t.. Minggu lepas Eraz ada kongsikan dengan korang sinopsis jalan cerita drama Love You Mr. Arrogant.. Jadi hari ni untuk Episod 11, 12, 13 dan 14.. Hari ni dah masuk minggu ke - 4.. Sebelum ini juga, Eraz pernah buat entri tentang pelakon utama drama Love You Mr. Arrogant ni iaitu Zara Zya yang memegang watak Zaara Amira..

Untuk sinopsis Love You Mr. Arrogant Episod 11, 12, 13 dan 14, korang boleh klik SINI..

#Selamat menonton..

3 comments:

  1. hehehe , takde mood nak tgk ... ehehe , selalu mood nih sampai bile , orang laen dah puas tgk , baru mood CP sampai , ahahaha , selalu kena tinggal train , bak kate pepatahnya :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe.. Kalau tak de mood, jangan tengok.. Hehe..

      Delete
  2. makin lama makin best citer nie nampak loving jalan cerita ini.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.