Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 3 October 2013

Perkara biasa lepas meeting ..


Assalamualaikum w.b.t.. Kalau tak sekali seminggu untuk meeting, memang tak sah.. Kira perkara wajib la tu.. Ada je benda yang perlu dibincang.. Paling tidak pun, mungkin akan skip seminggu meeting kalau ada perkara penting lain pada minggu tu contohnya macam ada staf kena outstation atau perkara seangkatan dengannya..

Isunya, bukan apa pun, ada kelebihan dan tak bestnnya.. Kelebihan, kami akan sentiasa dapat update jika ada perkara baru dan urgent yang perlu disiapkan.. Tak bestnya, jika banyak sangat perkara yang perlu disiapkan dengan segera, jammed la jugak otak ni.. Sabau je la..

#Tengah pening siapkan belanjawan untuk tahun 2014.. Aiyooooo...

8 comments:

  1. melalui meeting banyak perkara yang nak dibincangkan....kalau nak bertekak pun time nie ler.......hihi

    ReplyDelete
  2. mmg xsuka meeting..bosan menunggu..:)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.