Saturday, 23 February 2013

Blog Eraz Fadli Berwajah Baru


Sebenarnya dah lama E'raz nak tukar 'wajah' blog E'raz ni.. Tapi disebabkan kekangan masa, memang tak sempat la.. Tapi hari ni nekad untuk buat juga.. Alasannya cuba satu, nak bagi lebih mesra dengan semua.. Dengan pembaca.. Dengan SEO.. Dengan semua-semua yang berkaitan la.. 

Sebelum ini menggunakan background yang agak gelap.. Disebabkan memang suka dengan warna biru, E'raz tetap kekalkan warna biru tapi lebih kepada biru yang agak cerah.. Untuk background belakang entri, warna putih menjadi pilihan..

34 comments:

  1. Menarik..actually saya lagi suka blog yang simple tapi y penting artikel menarik...macam blog ni...antaranya...:)

    ReplyDelete
  2. Not bad . Still awesome blog nye haa . Haha :)

    ReplyDelete
  3. yeahh, kite geng la abg ^_^ geng biruu doe.

    ReplyDelete
  4. kali nie blog abg eraz lebih ringan sedikit dari dulu. Nmpak lagi simple. Kita suka. Lpas nie boleh terjah hari2.

    ReplyDelete
  5. perfect!!
    nampak seketul-seketul..suka font blog nih..=)

    ReplyDelete
  6. eh...sesama kita salin baju....... he3

    ReplyDelete
  7. Lagi cpt loading dr seblm nie ^^

    ReplyDelete
  8. BIRU Itu menawan. wow chaiyook. =) comel and simple. .

    ReplyDelete
  9. he he he...tu la perasan tadi... ^_^

    ReplyDelete
  10. Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. 2 la..terkejut BK pasai pa dok kale putih jew..slh blog ke slki dok baca abeh br tau yg eraz tukaq wajah no...ok dah ni

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.