Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 8 February 2014

Rezeki Zara Zya


Assalamualaikum w.b.t.. Orang kata, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia? Itulah yang terjadi kepada pelakon drama Zara Zya.. Drama Love You Mr. Arrogant betul-betul membuatkan nama Zara naik mendadak.. Ramai jugak yang menunggu kemunculan dia selepas drama Love You Mr. Arrogant tu.. Tapi tak nampak sangat.. Harapnya dia guna peluang itu sebaik mungkin..

Idea entri ni muncul lepas Zara Zya menang Artis Baru Meletop di Anugerah Meletop ERA tadi.. Tak mustahil Zara akan menang anugerah lain selepas ini.. Antaranya ABPBH nanti.. 

13 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah malam Eraz...tahniah kepada Zara Zya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam dan Selamat Malam Mardiah..

      Delete
  2. Replies
    1. Itu la.. Petikan dari drama tu rasanya..

      Delete
  3. Replies
    1. 2014 tak mustahil rezeki dia juga..

      Delete
  4. Tahniah! kalau lepas ni tak meletop tak tahu nak kata apa. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang dia tengah meletop tu.. Hehe..

      Delete
  5. Replies
    1. Macam wish kat anak Eraz je.. Hehe..

      Delete
  6. singgah dari segmen yang sama,semoga berjaya,ekin jalan2 dihujung minggu di sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nur Sakinah® sebab singgah sini.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.