Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 4 February 2014

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com

http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Assalamualaikum w.b.t.. Eraz nak ajak ramai-ramai join segmen terbaru dari Puan Bubbly.. Jom baca apa yang Puan Bubbly tulis untuk segmen beliau.. Tak susah pun.. Copy paste je.. 

"Dah lama sangat kot Bubblynotes.Com tak melancarkan segmen...dan kini Tora datang lagi... ooopsss... salah pula... dan kini dengan ini saya lancarkan segmen ini khas buat rakan2 blogger di luar sana. *_^ Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com pernah dilakukan dulu sekali di SINI dan hari ini..."

"Segmen ini bermula dari, 4/2/2014 SEHINGGA 5/2/2014, jam 1.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org... "

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:

  1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com..
  2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com..
  3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak..
  4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini..

PEMILIHAN PEMENANG:

  1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
  2. Pemenang akan diumumkan pada 7/2/2014.
  3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang.. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again..

29 comments:

  1. good luck.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  2. thank you for joining abang long kawasan, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Abg Eraz..saya pun join

    ReplyDelete
  4. Assalamaualaikum dan salam singgah petang di sini...selamat bersegmen dan semoga berjaya dik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi singgah sini..

      Delete
  5. salam ukhuwah. singgah sini dr segmen yg sama :)
    gudluck. ;)
    http://manislolipop47.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah sini..

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah sini..

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah sini..

      Delete
  8. salam. singgah follow dari segmen yg sama. :D
    http://frenzpharmacy.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah sini..

      Delete
  9. Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah sini..

      Delete
  10. datang singgah dari segmen yang sama.
    all the best .

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah sini..

      Delete
  11. gud luck!
    dtg menjenguk di pagi hari :)

    ReplyDelete
  12. salam..dtg singgah kemari dari Mycheria..salam ukhwah,salam perkenalan.. ^_^
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  13. all the best Eraz, kenit singgah membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  14. Selamat bersegmen. IM dari segmen yang sama. Invisible Note :)

    ReplyDelete
  15. balas kunjungan dan gud luck!btw follow jugak :)

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama,semoga berjaya,ekin jalan2 dihujung minggu di sini.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.